Carola’s Mobiele Haarservice

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Carola’s Mobiele Haarservice in Schiedam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carola’s Mobiele Haarservice? Op Salons.nl lees je alles over Carola’s Mobiele Haarservice uit Schiedam.

Adresgegevens:
Carola’s Mobiele Haarservice
Laseurpad 28
3123NT Schiedam

Eenmanszaak Carola’s Mobiele Haarservice is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SCHIEDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Carola’s Mobiele Haarservice is opgericht in 19990720 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carola’s Mobiele Haarservice bereiken op: 010-4269774. Carola’s Mobiele Haarservice in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24294717. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carola’s Mobiele Haarservice in Schiedam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image