Carolien Kamphuijs-Fischer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carolien Kamphuijs-Fischer in Dalen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carolien Kamphuijs-Fischer? Op Salons.nl lees je alles over Carolien Kamphuijs-Fischer uit Dalen.

Adresgegevens:
Carolien Kamphuijs-Fischer
De Bente 18
7751GM Dalen

Eenmanszaak Carolien Kamphuijs-Fischer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente COEVORDEN of elders in de provincie Drenthe? Carolien Kamphuijs-Fischer is opgericht in 19920611 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carolien Kamphuijs-Fischer bereiken op: 0524-552942. Carolien Kamphuijs-Fischer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04042286. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carolien Kamphuijs-Fischer in Dalen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image