Caroline Eichhorn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Caroline Eichhorn in Castricum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Caroline Eichhorn? Op Salons.nl lees je alles over Caroline Eichhorn uit Castricum.

Adresgegevens:
Caroline Eichhorn
Handelstraat 24
1901VA Castricum

Eenmanszaak Caroline Eichhorn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CASTRICUM of elders in de provincie Noord-Holland? Caroline Eichhorn is opgericht in 19930416 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Caroline Eichhorn bereiken op: 0251-670901. Caroline Eichhorn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37066453. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Caroline Eichhorn in Castricum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image