Caroline’s Derma & Beautycare

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Caroline’s Derma & Beautycare in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Caroline’s Derma & Beautycare? Op Salons.nl lees je alles over Caroline’s Derma & Beautycare uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Caroline’s Derma & Beautycare
Marshallweg 19
3068JN Rotterdam

Eenmanszaak Caroline’s Derma & Beautycare is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Caroline’s Derma & Beautycare is opgericht in 20061212 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Caroline’s Derma & Beautycare bereiken op: 010-4209323. Caroline’s Derma & Beautycare in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24405590. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Caroline’s Derma & Beautycare in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image