Carrie Jongejans Haarwerk

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Carrie Jongejans Haarwerk in Hem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carrie Jongejans Haarwerk? Op Salons.nl lees je alles over Carrie Jongejans Haarwerk uit Hem.

Adresgegevens:
Carrie Jongejans Haarwerk
Driebanweg 1
1607ML Hem

Eenmanszaak Carrie Jongejans Haarwerk is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DRECHTERLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Carrie Jongejans Haarwerk is opgericht in 19990323 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carrie Jongejans Haarwerk bereiken op: 06-55180636. Carrie Jongejans Haarwerk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 35030466. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carrie Jongejans Haarwerk in Hem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image