Catherine’s Hairexpress

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Catherine’s Hairexpress in Enschede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Catherine’s Hairexpress? Op Salons.nl lees je alles over Catherine’s Hairexpress uit Enschede.

Adresgegevens:
Catherine’s Hairexpress
Hogelandsingel 79A
7512GC Enschede

Eenmanszaak Catherine’s Hairexpress is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ENSCHEDE of elders in de provincie Overijssel? Catherine’s Hairexpress is opgericht in 20040824 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Catherine’s Hairexpress bereiken op: 06-12260619. Catherine’s Hairexpress in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08127288. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Catherine’s Hairexpress in Enschede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image