Chez Sophie Afro Euro Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Chez Sophie Afro Euro Hairstyling in Hoogeveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Chez Sophie Afro Euro Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Chez Sophie Afro Euro Hairstyling uit Hoogeveen.

Adresgegevens:
Chez Sophie Afro Euro Hairstyling
Kleine Kerkstraat 2
7902CN Hoogeveen

Eenmanszaak Chez Sophie Afro Euro Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HOOGEVEEN of elders in de provincie Drenthe? Chez Sophie Afro Euro Hairstyling is opgericht in 20060113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Chez Sophie Afro Euro Hairstyling bereiken op: 0528-268612. Chez Sophie Afro Euro Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04080262. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Chez Sophie Afro Euro Hairstyling in Hoogeveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image