Dai Nam Nails & Beauty

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Dai Nam Nails & Beauty in Almere? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Dai Nam Nails & Beauty? Op Salons.nl lees je alles over Dai Nam Nails & Beauty uit Almere.

Adresgegevens:
Dai Nam Nails & Beauty
Bottelaarpassage 83
1315ER Almere

Eenmanszaak Dai Nam Nails & Beauty is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALMERE of elders in de provincie Flevoland? Dai Nam Nails & Beauty is opgericht in 20210225 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Dai Nam Nails & Beauty bereiken op: 06-24151678. Dai Nam Nails & Beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 81881347. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Dai Nam Nails & Beauty in Almere.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image