Dames Beautyhuid Mizu

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Dames Beautyhuid Mizu in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Dames Beautyhuid Mizu? Op Salons.nl lees je alles over Dames Beautyhuid Mizu uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Dames Beautyhuid Mizu
Ehrenstein 14
5655AP Eindhoven

Eenmanszaak Dames Beautyhuid Mizu is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Dames Beautyhuid Mizu is opgericht in 20150301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Dames Beautyhuid Mizu bereiken op: 06-28886952. Dames Beautyhuid Mizu in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62706772. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Dames Beautyhuid Mizu in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image