Dameskapsalon en Parfumerie Arjo

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Dameskapsalon en Parfumerie Arjo in Arnhem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Dameskapsalon en Parfumerie Arjo? Op Salons.nl lees je alles over Dameskapsalon en Parfumerie Arjo uit Arnhem.

Adresgegevens:
Dameskapsalon en Parfumerie Arjo
Van Lawick van Pabststr 205
6814HG Arnhem

Eenmanszaak Dameskapsalon en Parfumerie Arjo is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ARNHEM of elders in de provincie Gelderland? Dameskapsalon en Parfumerie Arjo is opgericht in 19911009 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Dameskapsalon en Parfumerie Arjo bereiken op: 026-4420677. Dameskapsalon en Parfumerie Arjo in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09072689. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Dameskapsalon en Parfumerie Arjo in Arnhem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image