Gerlinda’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Gerlinda’s Schoonheidssalon in Huizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Gerlinda’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Gerlinda’s Schoonheidssalon uit Huizen.

Adresgegevens:
Gerlinda’s Schoonheidssalon
Delta 188
1273MD Huizen

Eenmanszaak Gerlinda’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HUIZEN of elders in de provincie Noord-Holland? Gerlinda’s Schoonheidssalon is opgericht in 20000703 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Gerlinda’s Schoonheidssalon bereiken op: 035-5262258. Gerlinda’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32080579. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Gerlinda’s Schoonheidssalon in Huizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image