Haarsalon Simon van Tol

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Haarsalon Simon van Tol in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Haarsalon Simon van Tol? Op Salons.nl lees je alles over Haarsalon Simon van Tol uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Haarsalon Simon van Tol
Maastrichtsestraat 2
2587XE ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Haarsalon Simon van Tol is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Haarsalon Simon van Tol is opgericht in 19561026 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Haarsalon Simon van Tol bereiken op: 070-3540544. Haarsalon Simon van Tol in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27086057. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Haarsalon Simon van Tol in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image