Hair- and Nailstudio Angela

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Hair- and Nailstudio Angela in Venlo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hair- and Nailstudio Angela? Op Salons.nl lees je alles over Hair- and Nailstudio Angela uit Venlo.

Adresgegevens:
Hair- and Nailstudio Angela
Straelseweg 367
5916AC Venlo

Eenmanszaak Hair- and Nailstudio Angela is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VENLO of elders in de provincie Limburg? Hair- and Nailstudio Angela is opgericht in 20060921 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Hair- and Nailstudio Angela bereiken op: 077-8517620. Hair- and Nailstudio Angela in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12063494. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hair- and Nailstudio Angela in Venlo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image