Hair Studio Number One

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Hair Studio Number One in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hair Studio Number One? Op Salons.nl lees je alles over Hair Studio Number One uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Hair Studio Number One
Markt 7A
3131CR Vlaardingen

Vennootschap onder firma (Vof.) Hair Studio Number One is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Hair Studio Number One is opgericht in 19320101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Hair Studio Number One bereiken op: 010-4341311. Hair Studio Number One in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24219333. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hair Studio Number One in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image