Hairline Kappers By Kenzo

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Hairline Kappers By Kenzo in Maarssen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hairline Kappers By Kenzo? Op Salons.nl lees je alles over Hairline Kappers By Kenzo uit Maarssen.

Adresgegevens:
Hairline Kappers By Kenzo
Kaatsbaan 35A
3601EB Maarssen

Eenmanszaak Hairline Kappers By Kenzo is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente STICHTSE VECHT of elders in de provincie Utrecht? Hairline Kappers By Kenzo is opgericht in 19880726 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Hairline Kappers By Kenzo bereiken op: 0346-570005. Hairline Kappers By Kenzo in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30086382. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hairline Kappers By Kenzo in Maarssen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image