Hairstyling Salon H. Zanen

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Hairstyling Salon H. Zanen in Papendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hairstyling Salon H. Zanen? Op Salons.nl lees je alles over Hairstyling Salon H. Zanen uit Papendrecht.

Adresgegevens:
Hairstyling Salon H. Zanen
Veerpromenade 1
3351HM Papendrecht

Vennootschap onder firma (Vof.) Hairstyling Salon H. Zanen is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente PAPENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Hairstyling Salon H. Zanen is opgericht in 19830405 (jaar/maand/dag). Er werken 20 t/m 49 werknemers en je kan Hairstyling Salon H. Zanen bereiken op: 078-6158304. Hairstyling Salon H. Zanen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23048708. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hairstyling Salon H. Zanen in Papendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image