Hairstyliste Els van der Steen

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Hairstyliste Els van der Steen in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hairstyliste Els van der Steen? Op Salons.nl lees je alles over Hairstyliste Els van der Steen uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Hairstyliste Els van der Steen
Langeland 34
2548WE ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Hairstyliste Els van der Steen is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Hairstyliste Els van der Steen is opgericht in 19790619 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Hairstyliste Els van der Steen bereiken op: 070-3645458. Hairstyliste Els van der Steen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27096227. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hairstyliste Els van der Steen in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image