Hairstyliste Martha Boellaard

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Hairstyliste Martha Boellaard in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hairstyliste Martha Boellaard? Op Salons.nl lees je alles over Hairstyliste Martha Boellaard uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Hairstyliste Martha Boellaard
Koninginneweg 181
3078GM Rotterdam

Eenmanszaak Hairstyliste Martha Boellaard is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Hairstyliste Martha Boellaard is opgericht in 19850916 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Hairstyliste Martha Boellaard bereiken op: 010-4792149. Hairstyliste Martha Boellaard in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24157927. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hairstyliste Martha Boellaard in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image