Hannie Kneepkens Haarmode

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Hannie Kneepkens Haarmode in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hannie Kneepkens Haarmode? Op Salons.nl lees je alles over Hannie Kneepkens Haarmode uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
Hannie Kneepkens Haarmode
Hamletschouw 25
2726KM Zoetermeer

Eenmanszaak Hannie Kneepkens Haarmode is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? Hannie Kneepkens Haarmode is opgericht in 19790409 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Hannie Kneepkens Haarmode bereiken op: 079-3316737. Hannie Kneepkens Haarmode in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27097379. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hannie Kneepkens Haarmode in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image