HappyNesse Beautycare

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

HappyNesse Beautycare in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over HappyNesse Beautycare? Op Salons.nl lees je alles over HappyNesse Beautycare uit Rotterdam.

Adresgegevens:
HappyNesse Beautycare
Ossip Zadkinestraat 19
3059VL Rotterdam

Eenmanszaak HappyNesse Beautycare is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? HappyNesse Beautycare is opgericht in 20180709 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan HappyNesse Beautycare bereiken op: 06-53113517. HappyNesse Beautycare in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 72099461. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met HappyNesse Beautycare in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image