Harens en Tiemeijer Time Out Kappers

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Harens en Tiemeijer Time Out Kappers in Delfzijl? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Harens en Tiemeijer Time Out Kappers? Op Salons.nl lees je alles over Harens en Tiemeijer Time Out Kappers uit Delfzijl.

Adresgegevens:
Harens en Tiemeijer Time Out Kappers
De Wending 2
9933KN Delfzijl

Vennootschap onder firma (Vof.) Harens en Tiemeijer Time Out Kappers is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? Harens en Tiemeijer Time Out Kappers is opgericht in 20100501 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Harens en Tiemeijer Time Out Kappers bereiken op: 0596-618610. Harens en Tiemeijer Time Out Kappers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58590056. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Harens en Tiemeijer Time Out Kappers in Delfzijl.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image