(H)eerlijke Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

(H)eerlijke Voetverzorging in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over (H)eerlijke Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over (H)eerlijke Voetverzorging uit Tilburg.

Adresgegevens:
(H)eerlijke Voetverzorging
Lovensestraat 178E
5014DV Tilburg

Eenmanszaak (H)eerlijke Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? (H)eerlijke Voetverzorging is opgericht in 20111031 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan (H)eerlijke Voetverzorging bereiken op: 06-43209351. (H)eerlijke Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53853199. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met (H)eerlijke Voetverzorging in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image