Herenkappers Rimmelzwaan

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Herenkappers Rimmelzwaan in Leidschendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Herenkappers Rimmelzwaan? Op Salons.nl lees je alles over Herenkappers Rimmelzwaan uit Leidschendam.

Adresgegevens:
Herenkappers Rimmelzwaan
Prins Hendriklaan 57A
2264ST Leidschendam

Eenmanszaak Herenkappers Rimmelzwaan is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG of elders in de provincie Zuid-Holland? Herenkappers Rimmelzwaan is opgericht in 19630108 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Herenkappers Rimmelzwaan bereiken op: 070-3273513. Herenkappers Rimmelzwaan in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27070422. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Herenkappers Rimmelzwaan in Leidschendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image