Herenkapsalon Arjan van Velzen

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Herenkapsalon Arjan van Velzen in Bergschenhoek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Herenkapsalon Arjan van Velzen? Op Salons.nl lees je alles over Herenkapsalon Arjan van Velzen uit Bergschenhoek.

Adresgegevens:
Herenkapsalon Arjan van Velzen
Dorpsstraat 71
2661CE Bergschenhoek

Eenmanszaak Herenkapsalon Arjan van Velzen is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LANSINGERLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Herenkapsalon Arjan van Velzen is opgericht in 19700902 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Herenkapsalon Arjan van Velzen bereiken op: 010-5214068. Herenkapsalon Arjan van Velzen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24115528. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Herenkapsalon Arjan van Velzen in Bergschenhoek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image