Herenkapsalon Dennis Verboom

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Herenkapsalon Dennis Verboom in Ter Aar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Herenkapsalon Dennis Verboom? Op Salons.nl lees je alles over Herenkapsalon Dennis Verboom uit Ter Aar.

Adresgegevens:
Herenkapsalon Dennis Verboom
Kerkweg 29
2461GB Ter Aar

Eenmanszaak Herenkapsalon Dennis Verboom is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWKOOP of elders in de provincie Zuid-Holland? Herenkapsalon Dennis Verboom is opgericht in 19180101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Herenkapsalon Dennis Verboom bereiken op: 0172-602266. Herenkapsalon Dennis Verboom in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28012034. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Herenkapsalon Dennis Verboom in Ter Aar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image