Herenkapsalon J.G.M. Slokkers

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Herenkapsalon J.G.M. Slokkers in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Herenkapsalon J.G.M. Slokkers? Op Salons.nl lees je alles over Herenkapsalon J.G.M. Slokkers uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Herenkapsalon J.G.M. Slokkers
Raadhuisplein 9
3433ZA Nieuwegein

Eenmanszaak Herenkapsalon J.G.M. Slokkers is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Herenkapsalon J.G.M. Slokkers is opgericht in 19671202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Herenkapsalon J.G.M. Slokkers bereiken op: 030-6067001. Herenkapsalon J.G.M. Slokkers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30043335. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Herenkapsalon J.G.M. Slokkers in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image