Herenkapsalon Paul van Putten

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Herenkapsalon Paul van Putten in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Herenkapsalon Paul van Putten? Op Salons.nl lees je alles over Herenkapsalon Paul van Putten uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Herenkapsalon Paul van Putten
Almeloplein 62
2533AD ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Herenkapsalon Paul van Putten is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Herenkapsalon Paul van Putten is opgericht in 19760109 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Herenkapsalon Paul van Putten bereiken op: 070-3296515. Herenkapsalon Paul van Putten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27087897. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Herenkapsalon Paul van Putten in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image