Hilma de kapster bij u aan huis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Hilma de kapster bij u aan huis in Hoofddorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hilma de kapster bij u aan huis? Op Salons.nl lees je alles over Hilma de kapster bij u aan huis uit Hoofddorp.

Adresgegevens:
Hilma de kapster bij u aan huis
Oosterschelde 94
2134WL Hoofddorp

Eenmanszaak Hilma de kapster bij u aan huis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Hilma de kapster bij u aan huis is opgericht in 20060123 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Hilma de kapster bij u aan huis bereiken op: 06-36123451. Hilma de kapster bij u aan huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34240998. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hilma de kapster bij u aan huis in Hoofddorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image