Huidgenezingssalon Rozitta

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Huidgenezingssalon Rozitta in Roswinkel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Huidgenezingssalon Rozitta? Op Salons.nl lees je alles over Huidgenezingssalon Rozitta uit Roswinkel.

Adresgegevens:
Huidgenezingssalon Rozitta
Roswinkelerstraat 104
7895AP Roswinkel

Eenmanszaak Huidgenezingssalon Rozitta is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Huidgenezingssalon Rozitta is opgericht in 20000102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Huidgenezingssalon Rozitta bereiken op: 0591-352338. Huidgenezingssalon Rozitta in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04063303. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Huidgenezingssalon Rozitta in Roswinkel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image