Huidverzorgingssalon La Ligne

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Huidverzorgingssalon La Ligne in Den Dolder? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Huidverzorgingssalon La Ligne? Op Salons.nl lees je alles over Huidverzorgingssalon La Ligne uit Den Dolder.

Adresgegevens:
Huidverzorgingssalon La Ligne
Dolderseweg 89
3734BD Den Dolder

Eenmanszaak Huidverzorgingssalon La Ligne is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZEIST of elders in de provincie Utrecht? Huidverzorgingssalon La Ligne is opgericht in 19870626 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Huidverzorgingssalon La Ligne bereiken op: 030-2251025. Huidverzorgingssalon La Ligne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30082231. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Huidverzorgingssalon La Ligne in Den Dolder.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image