Huidverzorgingssalon Looks

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Huidverzorgingssalon Looks in Emmeloord? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Huidverzorgingssalon Looks? Op Salons.nl lees je alles over Huidverzorgingssalon Looks uit Emmeloord.

Adresgegevens:
Huidverzorgingssalon Looks
Diemenlaan 4
8304EC Emmeloord

Eenmanszaak Huidverzorgingssalon Looks is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDOOSTPOLDER of elders in de provincie Flevoland? Huidverzorgingssalon Looks is opgericht in 20040101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Huidverzorgingssalon Looks bereiken op: 0527-623384. Huidverzorgingssalon Looks in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39084585. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Huidverzorgingssalon Looks in Emmeloord.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image