Huidverzorgingsstudio Ageeth

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Huidverzorgingsstudio Ageeth in Britsum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Huidverzorgingsstudio Ageeth? Op Salons.nl lees je alles over Huidverzorgingsstudio Ageeth uit Britsum.

Adresgegevens:
Huidverzorgingsstudio Ageeth
De Greiden 15
9055LR Britsum

Eenmanszaak Huidverzorgingsstudio Ageeth is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Huidverzorgingsstudio Ageeth is opgericht in 19940126 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Huidverzorgingsstudio Ageeth bereiken op: 058-2571058. Huidverzorgingsstudio Ageeth in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01067914. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Huidverzorgingsstudio Ageeth in Britsum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image