Huize Swaandrift

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Huize Swaandrift in De Lier? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Huize Swaandrift? Op Salons.nl lees je alles over Huize Swaandrift uit De Lier.

Adresgegevens:
Huize Swaandrift
Rembrandtstraat 7
2678AT De Lier

Eenmanszaak Huize Swaandrift is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Huize Swaandrift is opgericht in 19790117 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Huize Swaandrift bereiken op: 0174-513543. Huize Swaandrift in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27218916. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Huize Swaandrift in De Lier.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image