Icaza Bethancourt

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Icaza Bethancourt in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Icaza Bethancourt? Op Salons.nl lees je alles over Icaza Bethancourt uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Icaza Bethancourt
Tweede Bloemdwarsstraat 17C
1016LL Amsterdam

Eenmanszaak Icaza Bethancourt is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Icaza Bethancourt is opgericht in 20171107 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Icaza Bethancourt bereiken op: 06-84770935. Icaza Bethancourt in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70014558. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Icaza Bethancourt in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image