Ilona’s Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ilona’s Pedicure in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ilona’s Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Ilona’s Pedicure uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Ilona’s Pedicure
Orthensedonk 32
5231VE ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Ilona’s Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Ilona’s Pedicure is opgericht in 20080926 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ilona’s Pedicure bereiken op: 06-15140457. Ilona’s Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17233573. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ilona’s Pedicure in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image