Ina van der Velde

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ina van der Velde in Maassluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ina van der Velde? Op Salons.nl lees je alles over Ina van der Velde uit Maassluis.

Adresgegevens:
Ina van der Velde
Dunantdreef 31
3146VA Maassluis

Eenmanszaak Ina van der Velde is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASSLUIS of elders in de provincie Zuid-Holland? Ina van der Velde is opgericht in 19820421 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ina van der Velde bereiken op: 010-5910501. Ina van der Velde in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24227835. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ina van der Velde in Maassluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image