Inger Home Coiffure

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Inger Home Coiffure in Broek op Langedijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Inger Home Coiffure? Op Salons.nl lees je alles over Inger Home Coiffure uit Broek op Langedijk.

Adresgegevens:
Inger Home Coiffure
Langoort 85
1721JC Broek op Langedijk

Eenmanszaak Inger Home Coiffure is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DIJK EN WAARD of elders in de provincie Noord-Holland? Inger Home Coiffure is opgericht in 20060101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Inger Home Coiffure bereiken op: 072-8503777. Inger Home Coiffure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37122177. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Inger Home Coiffure in Broek op Langedijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image