Ingrid’s Hand & Voet Salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ingrid’s Hand & Voet Salon in Bodegraven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ingrid’s Hand & Voet Salon? Op Salons.nl lees je alles over Ingrid’s Hand & Voet Salon uit Bodegraven.

Adresgegevens:
Ingrid’s Hand & Voet Salon
Heemraadslaan 9
2411SV Bodegraven

Eenmanszaak Ingrid’s Hand & Voet Salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BODEGRAVEN-REEUWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Ingrid’s Hand & Voet Salon is opgericht in 20031107 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ingrid’s Hand & Voet Salon bereiken op: 06-10761511. Ingrid’s Hand & Voet Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28099251. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ingrid’s Hand & Voet Salon in Bodegraven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image