Ingrid’s Voetiek

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ingrid’s Voetiek in Hellevoetsluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ingrid’s Voetiek? Op Salons.nl lees je alles over Ingrid’s Voetiek uit Hellevoetsluis.

Adresgegevens:
Ingrid’s Voetiek
Glacisweg 37
3221XA Hellevoetsluis

Eenmanszaak Ingrid’s Voetiek is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELLEVOETSLUIS of elders in de provincie Zuid-Holland? Ingrid’s Voetiek is opgericht in 19860123 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ingrid’s Voetiek bereiken op: 0181-321124. Ingrid’s Voetiek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24232211. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ingrid’s Voetiek in Hellevoetsluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image