Intercoiffeur Giuseppe

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Intercoiffeur Giuseppe in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Intercoiffeur Giuseppe? Op Salons.nl lees je alles over Intercoiffeur Giuseppe uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Intercoiffeur Giuseppe
Potgieterstraat 53
2524HX ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Intercoiffeur Giuseppe is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Intercoiffeur Giuseppe is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Intercoiffeur Giuseppe bereiken op: 070-3948440. Intercoiffeur Giuseppe in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27074369. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Intercoiffeur Giuseppe in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image