J.C.J. van der Weele-Karelse

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

J.C.J. van der Weele-Karelse in Colijnsplaat? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over J.C.J. van der Weele-Karelse? Op Salons.nl lees je alles over J.C.J. van der Weele-Karelse uit Colijnsplaat.

Adresgegevens:
J.C.J. van der Weele-Karelse
Colijnsplaatseweg 40
4486PT Colijnsplaat

Eenmanszaak J.C.J. van der Weele-Karelse is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORD-BEVELAND of elders in de provincie Zeeland? J.C.J. van der Weele-Karelse is opgericht in 19760126 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan J.C.J. van der Weele-Karelse bereiken op: 0113-695543. J.C.J. van der Weele-Karelse in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22020227. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met J.C.J. van der Weele-Karelse in Colijnsplaat.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image