J.K.T. Kaaijsteker

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

J.K.T. Kaaijsteker in Zierikzee? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over J.K.T. Kaaijsteker? Op Salons.nl lees je alles over J.K.T. Kaaijsteker uit Zierikzee.

Adresgegevens:
J.K.T. Kaaijsteker
Lammermarkt 1
4301ES Zierikzee

Eenmanszaak J.K.T. Kaaijsteker is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SCHOUWEN-DUIVELAND of elders in de provincie Zeeland? J.K.T. Kaaijsteker is opgericht in 19850601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan J.K.T. Kaaijsteker bereiken op: 0111-412430. J.K.T. Kaaijsteker in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22027129. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met J.K.T. Kaaijsteker in Zierikzee.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image