J.M.C. van Duinen-van Driel

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

J.M.C. van Duinen-van Driel in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over J.M.C. van Duinen-van Driel? Op Salons.nl lees je alles over J.M.C. van Duinen-van Driel uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
J.M.C. van Duinen-van Driel
Mient 3
2564KE ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak J.M.C. van Duinen-van Driel is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? J.M.C. van Duinen-van Driel is opgericht in 19810106 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan J.M.C. van Duinen-van Driel bereiken op: 070-3251743. J.M.C. van Duinen-van Driel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27099867. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met J.M.C. van Duinen-van Driel in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image