J.M. Speksnijder

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

J.M. Speksnijder in Mijnsheerenland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over J.M. Speksnijder? Op Salons.nl lees je alles over J.M. Speksnijder uit Mijnsheerenland.

Adresgegevens:
J.M. Speksnijder
Elisabeth van Loonstraat 31
3271BB Mijnsheerenland

Eenmanszaak J.M. Speksnijder is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOEKSCHE WAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? J.M. Speksnijder is opgericht in 19840305 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan J.M. Speksnijder bereiken op: 0186-600075. J.M. Speksnijder in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24151812. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met J.M. Speksnijder in Mijnsheerenland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image