J.M. v. Buuren-Schiltmans

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

J.M. v. Buuren-Schiltmans in Sliedrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over J.M. v. Buuren-Schiltmans? Op Salons.nl lees je alles over J.M. v. Buuren-Schiltmans uit Sliedrecht.

Adresgegevens:
J.M. v. Buuren-Schiltmans
Prinsenweer 3
3363JK Sliedrecht

Eenmanszaak J.M. v. Buuren-Schiltmans is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SLIEDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? J.M. v. Buuren-Schiltmans is opgericht in 19880325 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan J.M. v. Buuren-Schiltmans bereiken op: 0184-419851. J.M. v. Buuren-Schiltmans in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23058485. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met J.M. v. Buuren-Schiltmans in Sliedrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image