J.M.W. Schouten-Berkhout

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

J.M.W. Schouten-Berkhout in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over J.M.W. Schouten-Berkhout? Op Salons.nl lees je alles over J.M.W. Schouten-Berkhout uit Rotterdam.

Adresgegevens:
J.M.W. Schouten-Berkhout
Oosterkade 69
3011TV Rotterdam

Eenmanszaak J.M.W. Schouten-Berkhout is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? J.M.W. Schouten-Berkhout is opgericht in 19790816 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan J.M.W. Schouten-Berkhout bereiken op: 071-5801266. J.M.W. Schouten-Berkhout in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28034413. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met J.M.W. Schouten-Berkhout in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image