Jan Willem Capelle Haarverzorging

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Jan Willem Capelle Haarverzorging in Brouwershaven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Jan Willem Capelle Haarverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Jan Willem Capelle Haarverzorging uit Brouwershaven.

Adresgegevens:
Jan Willem Capelle Haarverzorging
Markt 1
4318AE Brouwershaven

Eenmanszaak Jan Willem Capelle Haarverzorging is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SCHOUWEN-DUIVELAND of elders in de provincie Zeeland? Jan Willem Capelle Haarverzorging is opgericht in 19851101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Jan Willem Capelle Haarverzorging bereiken op: 0111-692146. Jan Willem Capelle Haarverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22027196. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Jan Willem Capelle Haarverzorging in Brouwershaven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image