JD’s Nail & Hair Studio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

JD’s Nail & Hair Studio in Ridderkerk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over JD’s Nail & Hair Studio? Op Salons.nl lees je alles over JD’s Nail & Hair Studio uit Ridderkerk.

Adresgegevens:
JD’s Nail & Hair Studio
Julianastraat 50
2987BM Ridderkerk

Eenmanszaak JD’s Nail & Hair Studio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente RIDDERKERK of elders in de provincie Zuid-Holland? JD’s Nail & Hair Studio is opgericht in 20060101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan JD’s Nail & Hair Studio bereiken op: 0180-414763. JD’s Nail & Hair Studio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24387209. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met JD’s Nail & Hair Studio in Ridderkerk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image