John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’ in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’? Op Salons.nl lees je alles over John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’ uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’
Forellendaal 298
2553LM ‘s-Gravenhage

Vennootschap onder firma (Vof.) John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’ is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’ is opgericht in 19690101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’ bereiken op: 070-3978105. John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27076052. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met John van Aarle ‘Trendline Hairstyling’ in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image