Joke Pols-Molenaar

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Joke Pols-Molenaar in Moordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Joke Pols-Molenaar? Op Salons.nl lees je alles over Joke Pols-Molenaar uit Moordrecht.

Adresgegevens:
Joke Pols-Molenaar
Thorbeckeplein 14
2841CZ Moordrecht

Eenmanszaak Joke Pols-Molenaar is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZUIDPLAS of elders in de provincie Zuid-Holland? Joke Pols-Molenaar is opgericht in 19760924 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Joke Pols-Molenaar bereiken op: 0182-374550. Joke Pols-Molenaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 29020652. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Joke Pols-Molenaar in Moordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image